Szülők Iskolája családos tábor Hargitafürdőn

A Gyulafehérvári Főegyházmegyei Családpasztoráció szeretettel hívja a családokat, házaspárokat a Szülők Iskolája családos táborba, melyet Hargita Megye Tanácsának támogatásával szervez Hargitafürdőn a pálosoknál, 2024. augusztus 29. csütörtök délutántól szept. 1. vasárnap ebédig.

Az idei téma: „Isten útja az ember, a hit útja a kapcsolat”. Kapcsolataink minősége meghatároz minket: főképpen a kapcsolatunk Istennel, a házastársunkkal és gyermekeinkkel. Ezért a csütörtök délutáni összehangolódást követően pénteken délelőtt az Isten-kapcsolat, az imádság lesz a téma, szombaton délelőtt pedig a családi kapcsolatok. Rövid gondolatindító impulzusok, tanúságtételek, tapasztalatok megosztása fogják segíteni a témák feldolgozását Szénégető István családreferens valamint a Főegyházmegyei Családiroda munkatársai és önkéntesei közreműködésével. Ezalatt a gyerekeknek, kamaszoknak korosztályos programot szerveznek, délutánonként és esténként pedig családi programok lesznek.

További információk és bejelentkezés az alábbi linken lehetséges a szabad helyek függvényében: https://forms.gle/tea8tKgnTSsFqiV16