noastre cu 3,5% din impozitul pe venit! https://redirectioneazaimpozit.ro/arhiepiscopia-romano-catolica-alba-iulia Mulțumim

După atât de multe sărbători ale Crăciunului, încă tot nu există pace în lume. Nici în inimi nu există pace. E atât de mare nevoia de pacea pe care Isus Cristos ne-a promis-o: Pace vă las vouă, pacea mea v-o dau vouă. (Ioan 14, 27)

Extras din CIRCULARA XII./2022 – Nr.: 1805/2022.
Datoria noastră este să păstrăm și să întreținem ceea ce am moștenit, apoi să asigurăm un trai decent preoților noștri, precum și celorlalți, care slujesc în comunitățile noastre parohiale. Viitorul nostru comun depinde de atitudinea noastră de acum.

Sfânta Elisabeta a Ungariei este un exemplu de slujire și iubire față de semenii noștri, prin urmare ziua ei de pomenire este și o sărbătoare a Asociației Caritas Alba Iulia. În acest an, asociația de caritate a arhiepiscopiei noastre ne invită să ne exprimăm respectul și iubirea față de persoanele în vârstă.  Pe  data de 20 noiembrie, duminica apropiată de sărbătoarea Sfintei Elisabeta, organizăm strângere de fonduri pentru Asociația Caritas Alba Iulia.

Mesajul SER. dr. Kovács Gergely arhiepiscop cu ocazia Sărbătorilor Pascale >>

 

Crăciun plin de haruri și an nou binevuvântat!

Mesajul IPS Kovács Gergely arhiepiscop >>

Subscribe to Front page feed